+40 747 137 679 promedicabaiamare@gmail.com

Ortodonție

Despre Ortodonție

Ortodonția, numită și ortopedie dento-facială, reprezintă o specialitate a stomatologiei, care se ocupă cu diagnosticarea, prevenirea și corectarea poziției dinților. Astfel, medicul ortodont se ocupă cu rezolvarea problemelor de malocuzie și malpoziție a dinților.

Orice tratament ortodontic este recomandat să fie făcut cât mai devreme, adică din copilărie. În perioada copilăriei și adoloescenței, oasele maxilare cresc și se maturizează, de aceea modificarea poziției dinților este mai ușor de realizat.

Dacă tratamentul ortodontic se realizează la adulți, acesta durează mai mult timp, din cauza faptului că oasele maxilare s-au oprit din creștere.

Tratamentul ortodontic începe cu o consultație și întocmirea planului de tratament de către medicul specialist ortodont. În funcție de situația existentă la nivelul arcadelor dentare, pacientului i se va recomanda să poarte un aparat ortodontic.

Aparatele dentare pot fi:

Afecțiunile netratate pot duce la apariția unor probleme serioase, precum defecte de vorbire, probleme în funcționarea sistemului digestiv, formarea tartrului și cariilor dentare.

De aceea, este important ca tratamentul dentar realizat pe termen lung să fie efectuat fără întârziere.

Beneficii ale procedurilor de ortodonție

Programează-te

Contactează-ne pentru mai multe detalii despre procedurile medicale sau pentru orice alte cereri stomatologice. Fă-ți o programare, iar de acolo ne ocupăm noi!

Contact

Adresă: Str .Transilvaniei, nr. 6A, ap. 2, Baia Mare
Telefon: 0747 137 679
E-mail: contact@promedicabaiamare.ro

Program

Dr. Luana Lucia CIUPEI

medic stomatolog
medic specialist ORTODONȚIE

Luni, Miercuri, Joi: 13:00 – 19:00
Marți: 09:00 – 17:00

Dr. Marilena IOSIF

medic stomatolog

Luni, Miercuri, Joi: 13:00 – 19:00
Marți, Vineri: 09:00 – 17:00

inchide

Stimați pacienți,

Echipa Promedica (dr. Luana Ciupei, dr. Marilena Iosif și restul personalului medical) își anunță reînceperea activității incepând cu data de 18.05.2020.

Va anunțăm că au fost luate toate măsurile necesare pentru a ne relua activitatea în maximă siguranță !

Venim cu forțe proaspete și dorim să asigurăm o protecție crescută astfel încât dumneavoastră, ca pacienți și noi ca personal să fim cât mai protejați.

Noile norme și noile protocoale de lucru vor impune anumite modificări în ceea ce privește frecvența și durata programarilor.

Precizăm faptul ca programările pacienților se vor face după un prealabil triaj telefonic în funcție de urgențe și programările avute anterior înaintea intrării în starea de urgență.

Înainte de venirea la programare este OBLIGATORIU să completați următorul chestionar:


Chestionar programare