+40 747 137 679 promedicabaiamare@gmail.com

Protetică

Despre Protetică

În medicina dentară, protetica este o specialitate care asigură o restabilire echilibrată a integrității dentare în sens funcțional și estetic.

Astfel, protetica se ocupă cu reabilitarea orală a arcadelor dentare cu ajutorul unor proteze biocompatibile, precum și cu înlocuirea dinților lipsă.

Pe lângă partea de lucrări care restaurează integritatea dentară din punct de vedere estetic, protetica dentară se axează și pe o reconstrucție funcțională, ținând seama de fonație, masticație și ocluzie dentară.

Astfel, medicul stomatolog specialist în protetica dentară vizualizează rezultatul final optim și îl reproduce prin procedurile specifice, pentru a executa o lucrare protetică cu succes și de durată.

Medicul specialist execută o serie de lucrări protetice

Proteze dentare

fixe sau mobile

Fațete dentare

Coroane dentare

Incrustații dentare

Punți dentare

Diverse lucrări complexe

pe implanturi dentare

Beneficii ale procedurilor de protetică dentară

Programează-te

Contactează-ne pentru mai multe detalii despre procedurile medicale sau pentru orice alte cereri stomatologice. Fă-ți o programare, iar de acolo ne ocupăm noi!

Contact

Adresă: Str .Transilvaniei, nr. 6A, ap. 2, Baia Mare
Telefon: 0747 137 679
E-mail: contact@promedicabaiamare.ro

Program

Dr. Luana Lucia CIUPEI

medic stomatolog
medic specialist ORTODONȚIE

Luni, Miercuri, Joi: 13:00 – 19:00
Marți: 09:00 – 17:00

Dr. Marilena IOSIF

medic stomatolog

Luni, Miercuri, Joi: 13:00 – 19:00
Marți, Vineri: 09:00 – 17:00

inchide

Stimați pacienți,

Echipa Promedica (dr. Luana Ciupei, dr. Marilena Iosif și restul personalului medical) își anunță reînceperea activității incepând cu data de 18.05.2020.

Va anunțăm că au fost luate toate măsurile necesare pentru a ne relua activitatea în maximă siguranță !

Venim cu forțe proaspete și dorim să asigurăm o protecție crescută astfel încât dumneavoastră, ca pacienți și noi ca personal să fim cât mai protejați.

Noile norme și noile protocoale de lucru vor impune anumite modificări în ceea ce privește frecvența și durata programarilor.

Precizăm faptul ca programările pacienților se vor face după un prealabil triaj telefonic în funcție de urgențe și programările avute anterior înaintea intrării în starea de urgență.

Înainte de venirea la programare este OBLIGATORIU să completați următorul chestionar:


Chestionar programare