+40 747 137 679 promedicabaiamare@gmail.com

Endodonție

Despre Endodonție

Ramură a medicinei dentare care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratamentul sistemului de canale din interiorul dinților.

Tratamentul endodontic (denumit și „tratamentul de canal” sau „scoaterea nervului”) este o procedură medicală dentară, care tratează „interiorul dintelui” (întregul sistemul de canale și camera pulpară) pentru protejarea, prevenirea și tratarea infecțiilor. Acest tip de tratament îndepӑrtează materialul biologic din interiorul rădăcinilor dentare atunci când acesta este infectat, necrozat sau are o posibilitate ridicată de infecție. În unele cazuri, această procedură este necesară pentru aplicarea unor lucrări dentare care se pot infecta în urma șlefuirii dinților.

După îndepărtarea materialului biologic din interiorul rădăcinii și curățarea sistemului de canale radiculare se poate trece la procedura de obturație de canal definitivă.

Importanța tratamentului endodontic este dată de faptul că dintele afectat va fi salvat, evitând procedura de extracție.

Tratamentul endodontic necesită efectuarea unei radiografii sau mai multe, pentru a observa starea canalelor din interiorul dinților și a dinților în general.

Beneficii ale procedurilor de endodonție

Programează-te

Contactează-ne pentru mai multe detalii despre procedurile medicale sau pentru orice alte cereri stomatologice. Fă-ți o programare, iar de acolo ne ocupăm noi!

Contact

Adresă: Str .Transilvaniei, nr. 6A, ap. 2, Baia Mare
Telefon: 0747 137 679
E-mail: contact@promedicabaiamare.ro

Program

Dr. Luana Lucia CIUPEI

medic stomatolog
medic specialist ORTODONȚIE

Luni, Miercuri, Joi: 13:00 – 19:00
Marți: 09:00 – 17:00

Dr. Marilena IOSIF

medic stomatolog

Luni, Miercuri, Joi: 13:00 – 19:00
Marți, Vineri: 09:00 – 17:00

inchide

Stimați pacienți,

Echipa Promedica (dr. Luana Ciupei, dr. Marilena Iosif și restul personalului medical) își anunță reînceperea activității incepând cu data de 18.05.2020.

Va anunțăm că au fost luate toate măsurile necesare pentru a ne relua activitatea în maximă siguranță !

Venim cu forțe proaspete și dorim să asigurăm o protecție crescută astfel încât dumneavoastră, ca pacienți și noi ca personal să fim cât mai protejați.

Noile norme și noile protocoale de lucru vor impune anumite modificări în ceea ce privește frecvența și durata programarilor.

Precizăm faptul ca programările pacienților se vor face după un prealabil triaj telefonic în funcție de urgențe și programările avute anterior înaintea intrării în starea de urgență.

Înainte de venirea la programare este OBLIGATORIU să completați următorul chestionar:


Chestionar programare