+40 747 137 679 promedicabaiamare@gmail.com

Implantologie

Despre Implantologie

Implantologia este o specialitate a chirurgiei dentare, care cuprinde proceduri de înlocuire a dinților lipsă sau grav deteriorați, în condiții de siguranță.

O lucrare de implantologie dentară este complexă și se compune din:

  • Implant dentar;
  • Bont de vindecare;
  • Bont protetic;
  • Coroană/lucrare protetică.

Implantul dentar este o soluție pe termen lung,  care poate depăși durata de viață a dinților naturali deoarece nu apar carii în cazul acestuia. Totodată, este o alternativă mai eficientă ca protezele sau punțile fixe, deoarece nu alunecă niciodată și sunt integrate cu succes în țesutul osos.

Implantul dentar este o componentă chirurgicală care se încorporează în osul mandibulei/maxilarului, în locul dintelui lipsă, și care susține o parte dentară, permițând o mastecație corectă și un dând un aspect estetic dinților.

Beneficii ale procedurilor de implantologie

Programează-te

Contactează-ne pentru mai multe detalii despre procedurile medicale sau pentru orice alte cereri stomatologice. Fă-ți o programare, iar de acolo ne ocupăm noi!

Contact

Adresă: Str .Transilvaniei, nr. 6A, ap. 2, Baia Mare
Telefon: 0747 137 679
E-mail: contact@promedicabaiamare.ro

Program

Dr. Luana Lucia CIUPEI

medic stomatolog
medic specialist ORTODONȚIE

Luni, Miercuri, Joi: 13:00 – 19:00
Marți: 09:00 – 17:00

Dr. Marilena IOSIF

medic stomatolog

Luni, Miercuri, Joi: 13:00 – 19:00
Marți, Vineri: 09:00 – 17:00

inchide

Stimați pacienți,

Echipa Promedica (dr. Luana Ciupei, dr. Marilena Iosif și restul personalului medical) își anunță reînceperea activității incepând cu data de 18.05.2020.

Va anunțăm că au fost luate toate măsurile necesare pentru a ne relua activitatea în maximă siguranță !

Venim cu forțe proaspete și dorim să asigurăm o protecție crescută astfel încât dumneavoastră, ca pacienți și noi ca personal să fim cât mai protejați.

Noile norme și noile protocoale de lucru vor impune anumite modificări în ceea ce privește frecvența și durata programarilor.

Precizăm faptul ca programările pacienților se vor face după un prealabil triaj telefonic în funcție de urgențe și programările avute anterior înaintea intrării în starea de urgență.

Înainte de venirea la programare este OBLIGATORIU să completați următorul chestionar:


Chestionar programare