+40 747 137 679 promedicabaiamare@gmail.com

Serviciile Promedica Baia Mare

Serviciile oferite de Promedica Baia Mare

O echipă de specialiști bine pregătiți în stomatologie vine în preîntâmpinarea pacienților cu o multitudine de specializări oferite. Datorită experienței practice, și a capacității de a oferi tratamente adecvate, personalizate, reușim să diagnosticăm precis afecțiunile și să redăm zâmbetul sănătos fiecărui pacient în parte.

Îți oferim servicii de stomatologie personalizate pentru fiecare caz și utilizăm materiale de calitate, aparatură modernă, pentru ca în final, pacienții noștri să fie pe deplin mulțumiți.

Serviciile Promedica Baia Mare

Pentru o sănătate a dinților este nevoie de dedicare și muncă. Îți oferim servicii profesionale complete de stomatologie, la cel mai înalt nivel

Programează-te

Contactează-ne pentru mai multe detalii despre procedurile medicale sau pentru orice alte cereri stomatologice. Fă-ți o programare, iar de acolo ne ocupăm noi!

Contact

Adresă: Str .Transilvaniei, nr. 6A, ap. 2, Baia Mare
Telefon: 0747 137 679
E-mail: contact@promedicabaiamare.ro

Program

Dr. Luana Lucia CIUPEI

medic stomatolog
medic specialist ORTODONȚIE

Luni, Miercuri, Joi: 13:00 – 19:00
Marți: 09:00 – 17:00

Dr. Marilena IOSIF

medic stomatolog

Luni, Miercuri, Joi: 13:00 – 19:00
Marți, Vineri: 09:00 – 17:00

inchide

Stimați pacienți,

Echipa Promedica (dr. Luana Ciupei, dr. Marilena Iosif și restul personalului medical) își anunță reînceperea activității incepând cu data de 18.05.2020.

Va anunțăm că au fost luate toate măsurile necesare pentru a ne relua activitatea în maximă siguranță !

Venim cu forțe proaspete și dorim să asigurăm o protecție crescută astfel încât dumneavoastră, ca pacienți și noi ca personal să fim cât mai protejați.

Noile norme și noile protocoale de lucru vor impune anumite modificări în ceea ce privește frecvența și durata programarilor.

Precizăm faptul ca programările pacienților se vor face după un prealabil triaj telefonic în funcție de urgențe și programările avute anterior înaintea intrării în starea de urgență.

Înainte de venirea la programare este OBLIGATORIU să completați următorul chestionar:


Chestionar programare